Annons


Zå Zmart


Mitt jobb går ju ut på att få människor som inte tränar att få motivation och kunskap till att sätta igång. Och med träna menar jag inte bara på gym, utan all typ av aktivitet och sport. För något vi vet är att det är bra att röra på oss, oavsett i vilken motionsform det är.

Annons

Men det kan vara sjukt svårt att hitta rätt i djungeln av alla träningsformer som finns. Vad passar bäst för just dig? Alla har vi olika ekonomiska, fysiska och psykiska förutsättningar. 

Därför finns det en ny rolig ”barometer” som räknar ut vilken motionsform som bränner flest kalorier per krona. OBS! Här är det viktigt att komma ihåg att det inte är alla som har som mål att bränna så många kalorier som möjligt. Och långt ifrån alla borde heller ha det.

Men det finns många som behöver hjälp med att gå ned i vikt, och då tycker jag att alla hjälpmedel som kan höja motivationen är välkomna. Som till exempel den här barometern, Zmarta (klick). 

Här kan du också svara på lite frågor för att lättast få reda på vilken typ av träning som passar just dig. Och då handlar det om andra saker än kalorier, Zmarta vill hjälpa dig att hitta en motionsform som kan passa dig beroende på vilka faktorer som är viktiga för just dig, exempelvis om du gillar att träna i grupp eller ensam. För det ska vara enkelt att träna och ha kul! Och Zmarta (klick) vill hjälpa till att kunna träna så billigt som möjligt, för det ska inte behöva kosta en massa pengar att komma i form. Då blir det bara ännu en barriär att ta sig över, och för många stannar det där.

Men testa nu själv hur du kan börja träna och lättast spara massa pengar, sen är det bara att sätta igång! I samarbete med Zmarta

Kommentera

Laddar