Annons


WHO DOESN’T LOVE GREAT HOTELS?


DSC_1294 (2)

DSC_1295 (2)

DSC_1299 (2)

 

Nu har vi flyttat från våra släktingar in till San Francisco. Vi har flyttat till ett så fantastiskt hotell. Mitt i stan bor vi nu i en svit på 7e våningen. Inte helt trist.

Och hotellgymmet då! Dröm. Var precis nere och körde ett överkroppspass. Lite svårt att motivera sig, jag hade gärna höjt musiken rejält och kört loss 😉 Men det funkade bra! Massa vikter och bra maskiner, så brukar inte alla hotellgym se ut ska jag tala om. Här blir det ett benpass i dagarna.

Annons

Jag kände dock att jag hade mycket energi i kroppen. Lunchen åt vi ute i en av kuststäderna (så vackert!!) där vi delade på allt från laxsallader till pizzor.

Lika bra att passa på, när jag kommer hem ska jag och min pojkvän så smått börja shapea upp kosten. Sommaren närmar sig, och jag som vill ha maximal muskelutveckling ska se till att äta rätt mängd kolhydrater, protein och fetter på rätt tidpunkter. Inte så svårt egentligen, då jag älskar att äta nyttigt och nästan alltid gör det :} Kräver bara lite planering! Hur tänker ni inför sommaren? Jag hoppas såklart att ni har hittat ett hälsosamt tänk som ni håller året runt. Det har verkligen jag gjort, det handlar verkligen inte om någon deff för mig nu, utan jag vill bara se till att endast få i mig schyssta råvaror, och rätt sorter. Det kommer ge utslag på kroppen :}

We have moved to such a lovely hotel. We have a suit at the 7th floor. And a hotel gym where I just had a great shoulder- and back workout.

Today we ate lunch by the sea, it was amazing to be able to do that this time of the year. We shared a lot of food, salads and different kinds of pizzas. Cheat day. Or cheat trip 😉

1 kommentar

Laddar