Annons


VILKA DAGAR!


Igår hände det äntligen! Jag blev med lägenhet <3 Sån lättnad! Det blev i mitt älskade Vasastan. Jag kommer såklart visa bilder sen 🙂 Jag håller på och kikar på om jag ska renovera lite också, det känns kanon!

Annons

  

Jag har jobbat sedan tidigt imorse, och haft 7 kunder på rad – phew!

Jag tänkte skriva ned några punkter som gör mig glad just nu. Jag försöker verkligen alltid, så gott det går, att tänka positivt i alla situationer. Och det är faktiskt en övningsfråga, man kan öva upp det! Att skriva upp saker man är glad och tacksam för, stora som små, är ett så bra sätt att ta tillvara på de bra grejerna i livet. Och inte falla ned i dippar.
– Att det är en så fin höst än så länge. Det är inte alltid man kan sitta i sol på en uteservering eller parkbänk 2a oktober.

– Att jag har en ny lägenhet att inreda! Ska bli så skönt att äntligen få koll på var jag har alla mina grejer igen.

– Att jag har min hund. Eller mina föräldrars hund. Det är min stora kärlek, och någon som ger mig glädje precis varje dag. Dessutom gör hundar att man lättare tar sig ut och motionerar. Trots att just vår är alldeles för slö för att springa 😉

– Att jag ska få ha sovmorgon i helgen! När man arbetar mycket som jag gör, både som PT och börjar tidigt och dessutom jobbar med sitt egna bolag på eftermiddagarna är man inte direkt bortskämd med långa lata mornar. Det bästa jag vet är att äta frukost i sängen, njuta av mitt kaffe och titta på Nyhetsmorgon.

Vad gör er glada just nu? <3

   
  

jacka – STELLASPORTS by adidas, tights – PUMA, skor – PUMA

Kommentera

Laddar