Annons


TRE DAGAR KVAR TILL VACAY


Ååh, nu är det bara några dagar innan jag och min kärlek åker på vintersemester i hela två veckor! Sällan har jag längtat så mycket<3 Vi ska tillbringa en massa dagar tillsammans i Thailand, bara sova igen massa timmar, suga in solljus, låta värme nudda våra bara kroppar, äta god mat och såklart träna. Hotellet har både gym och tennisbanor, vilket passar oss utmärkt. Vi gillar att aktivera oss emellanåt på våra semestrar (speciellt jag som ju alltid har rätt mycket spring i benen:)).

Annons

Gansevoort-Miami-Beach-Hotel-3

Luxury_Hotel  IMG_0361

Idag har jag faktiskt tänkt få in två träningspass. Eller vi får se, men jag har bokat upp mig på ett yogapass och tänkte få in lite benträning i eftermiddag! Ja, att lägga in en timme yoga innan veckans tyngsta pass har jag aldrig gjort, i själva verket har jag yogat på tok för lite. Det är precis sådant min kropp behöver! Får se hur rastlös jag kommer bli, men jag ska verkligen försöka slappna av och hitta lugn i det där. Min kropp behöver stretchen och rörligheten man får från yoga också. Brukar ni köra någon form av yoga? Finns ju så många varianter idag :}

När man kör hela två pass på en dag är det extra viktigt att fylla på med ordentligt med energi. Så jag ska försöka äta ordentliga måltider med bra lagad mat, och fylla på med t.ex questbars och frukter emellan målen. Som sagt, blir yogan inte av så behöver jag inte tänka på maten speciellt mycket mer än vanligt. Blir passet inte av så är det inte hela världen, jag längtar massor efter mitt benpass i eftermiddag!

Xx,

Amelie

1 kommentar

Laddar