Annons


TRAPPMASKINEN


Hej på er!

Jag har faktiskt aldrig gett trappmaskinen på gymmet en ärlig chans, har ställt mig på den någon gång men sedan struntat i den. Det finns ingen trappmaskin på mitt vanliga gym, men när jag var på en annan anläggning häromdagen hoppade jag upp på en och sedan var jag fast! Från och med nu kommer jag lägga alla mina benpass på SATS Odenplan. De ska alltid avslutas med en stund på trappmaskinen. Vad är då fördelarna just med den?

Annons

Trappmaskinen är ett utmärkt alternativ till andra cardiomaskiner, vilket är bra för jag tycker alltid att variation behövs i träning. Annars är det lätt att tröttna :} Sedan är det klockrent att kunna lägga upp stunden på trappmaskinen på olika sätt, köra olika former av intervaller, växla i tempo, ibland småsteppa på den och ibland gå ned riktigt djupt. Och ett annat tips som jag ska tillämpa än mer är att luta fram överkroppen lite, trycka ned hälarna och skjuta bak rumpan. Där kan vi snacka om att det kommer brännas!

Har inte riktigt bestämt mig ännu för om det blir ett ben- och rumppass idag eller om jag bara kör cardio och mage och tar benen imorgon. Men känner att det kliar lite i kroppen efter ett riktigt tungt pass med fokus på rumpan. Nu ska bumpen växa, tung träning och mycket mat woop woop!

DSC_0025

 

DSC_0039

Kommentera

Laddar