Annons


Träningsvärken från helvetet


Ouuuuff träningsvärken! Både i magen och baksida lår, satan i gatan. Har i och för sig några bra pass i bagaget nu. Visste inte riktigt vad jag skulle köra i måndags, så blev en del cardio men slängde även in ett magpass. Tränar aldrig mage (känner att jag kopplar på den så mycket i all träning jag gör så känner inte att jag har ett så stort behov av det – dessutom tycker jag att det är ganska tråkigt). Men körde som sagt ett gäng övningar på rad i måndags, så inte så konstigt att det känns.

Annons

Bland annat tog jag mig upp i brutalbänken för första gången på flera månader. Det är en övning som kräver lite mod, och magstyrka för att inte svinga sig upp. Usch, minns när jag skulle upp i den där första gången – jag var livrädd. Numer är det en av mina favoriter, perfekt för att krama ut det sista.

   
  
Kläder: skor – Puma, byxor – STELLA SPORTS for Adidas, linne – H&M

 Igår gick jag på ett cirkelpass, älskar de passen! Att arbeta i intervaller är så sjukt effektivt, och härligt att arbeta igenom precis hela kroppen. Då går jag in i min egen värld, och kör all in. Total avkoppling mentalt, jag är inte sådan som finner mental avslappning i t.ex yoga, utan när jag får svettas ur precis varje por och kör till min absoluta gräns mår jag som bäst. Jag var helt slut efter, högröd i ansiktet och hög på endorfiner.

Hoppas ni får en fin onsdag, hörs snart! <3

Xx,

Amelie 

Kommentera

Laddar