Annons


TRÄNINGSMOTIVATION & NIKE’S NYA DOJJOR


Äntligen börjar min träningsmotivation komma tillbaka på riktigt! Känner mig väldigt glad för det, trots att jag alltid pushar mig till att ta mig till gymmet – och älskar träningen väl på plats – så är det klart att motivationen och peppen kring att träna går i perioder även för mig. 

Och just nu känns det så otroligt kul! Jag vill bara använda kroppen så mycket jag kan, testa nya övningar och hitta kontakt med muskler jag aldrig tidigare hittat kontakt med.

Annons

Kanske är det våren och ljuset?  

     

Och nu lagom till när träningsmotivationen finns där den ska så ska jag på ett event med NIKE imorgonbitti. Så kul! Frukostträning med NTC (Nike Training Club). Vi ska få köra ett träningspass i de senaste träningsskorna inom Women’s Training, Nike FREE Flyknit TR samt Nike Zoom Fit Agility Flyknit. Vilken kanonstart på en onsdag – jag längtar!

1 kommentar

Laddar