Annons


Träningen har inte bara gett mig fasta lår & en platt mage ….


Ibland känner jag mig helt lost. Näst intill schizofren. Ena sekunden vill jag leva i mina träningskläder, andra sekunden vill jag köpa på mig dyra klackar och omsorgsfullt lägga en perfekt make. Ibland vill jag bli sambo och bo i en mysig lägenhet och bli mamma inom ett år, men allt som oftast just nu vill jag vara peppig singel med fokus på mig själv. Ibland vill jag vara kvar i Stockholm och satsa stenhårt på mitt egna företag, nästa stund vill jag ta mitt pick och pack och flytta utomlands helt själv. 

Annons

Det har alltid varit såhär för mig, snabba vändningar och raska beslut. Jag har i många år kämpat för att hitta ett lugn, och jag har kommit en lång bit på vägen. 

Jag strävar alltid efter mer, att komma lite längre – och är enormt målmedveten. Men jag har lärt mig att bromsa innan det börjar skada mig själv. Idag älskar jag verkligen mig själv, och kan klappa mig själv på axeln och känna mig nöjd.

Jag vet att en stor del av detta har med träningen att göra. Den har hjälpt mig att bli mer medveten om min egen kropp, lyft mitt psyke, stärkt mitt självförtroende för varje gång jag höjer vikterna och lyfter tyngre. Den har gett mig nya fantastiska vänner, och ett intresse jag verkligen brinner för och antagligen kommer göra resten av livet.

Träningen har inte bara gett mig fasta lår och platt mage – utan framförallt en förbättrad självkänsla och en lugnare, lyckligare Amelie.

   
   

byxor – Shape Me Up, tröja – Cubus

Kommentera

Laddar