Annons


TRÄNING MED FAVORITEN


Tänk att man kan fatta tycke för en person så direkt. Jag ser en så himla fin person i Andrea, det gjorde jag direkt. Mycket skinn på näsan, något jag känner igen i mig själv. Men så otroligt varm och snäll, och mycket humor!

Annons

När man tränar med någon så är det så otroligt viktigt att personkemin fungerar bra, både för kunden och för tränaren. Man kommer ju varandra väldigt nära, och får se varandras både styrkor och svagheter. Jag ser verkligen fram emot att följa den här härliga tjejen framåt nu, hennes resultat börjar redan visa sig! Så häftigt, vi har bara kört några veckor. Jag kan hinta om att ni kommer få se före- och efterbilder så småningom :}

andrea

andrea1

 

Andrea krigade på bra under vårat axelpass idag

andrea2

Hej lilla jobbet <3

Kommentera

Laddar