Annons


TRÄNA TILLSAMMANS – yes or no?


Hur går det med era nyårslöften? Har ni kommit igång ännu? Eftersom mitt bland annat är att ta det lugnare i livet, så är det inte jättesvårt precis just nu 😉 Befinnandes vid en pool på andra sidan jorden, där är det lätt att relaxa och vara avslappnad.. Utmaningen blir när man kommer hem.

Annons

Sen är det de nya mål jag satt med träningen. Bygga ännu mera muskler, bli ännu starkare. Våga lyfta TUNGT, det är målet med 2015. Bygga på mina axlar, och rygg. För markerade axlar och en muskulös rygg är nog det snyggaste jag vet på både killar och tjejer 😉 Sedan hoppas jag att jag och min pojkvän hinner träna mer tillsammans. Det är så värdefullt att få alla bra tips och proffsråd av honom. Men det är också ett sätt jag älskar att umgås på. Everything good in life make you sweat 😉 Hur brukar ni göra, tränar ni tillsammans med er partner? Jag vet många som ryker ihop på gymmet, när den ena ska berätta för den andra hur den ska göra haha. Men sen finns det massa exempel på härliga par som både går morgonpromenader tillsammans och pushar varandra positivt i gymmet. Vilken kategori tillhör ni? :}

 

image

Kommentera

Laddar