Annons


Träna rygg! #sportamore10


Idag är det dags för tredje av mina fyra 10 minuters-pass med Sportamore. Idag visar jag hur du på bara 10 minuter ger din rygg en rejäl genomkörare.

Att träna ryggen tycker jag är så himla viktigt, och något vi absolut inte får glömma. För att kunna ha en bra hållning och undvika ryggsmärta och problem, så krävs det att vi tränar!

Annons

Införskaffa ett helt vanligt gummiband, ett sådant som jag använder i några av övningarna. Det är sjukt bra, ställ dig upp några gånger om dagen och gör 15 repetitioner av vanliga isärdragningar. Extra viktigt är det för dig som arbetar på kontor och sitter framåtlutad vid en dator hela dagarna. 

Här finner du hela passet. En av mina favoritövningar visar jag här nedan!

Ryggresningar 

Gör så här: 

 

Ligg på mage och placera fingrarna vid tinningarna.


För armarna i en halvcirkel bakåt samtidigt som du lyfter överkroppen, stanna en sekund i toppläget och håll emot på vägen ned.

Kommentera

Laddar