Annons


TO GO HIKING


Jag älskar verkligen långa promenader. Att plugga in en bra podcast i öronen och bara promenera utan någon speciell plan är ju bland det mysigaste som finns. Det är något jag har gjort en hel del här borta. Såhär kan jag till exempel se ut på en av mina promenader :} På mina vilodagar från gymmet brukar jag i alla fall försöka få in någon längre promenad. Otroligt välgörande! Ser fram emot våren och sommaren hemma i Sverige, då blir det mycket promenader utmed vattnet. Nu ska vi äta dessert!! :} Xx, Amelie

Annons

I love to go hiking, something that is very common here in California . When I have a restday from the gym, I always try to take a walk in the nature. So cozy! I look forward to the spring and summer in Sweden, then I will have long walks by the sea. Now it’s time for dessert!! :} Xx, Am

DSC_1435 (2)

Kommentera

Laddar