Annons


TO FEEL LIKE BAMBI


Igår var jag äntligen och fixade fransarna igen! Brukar ju göra det inför att jag ska resa bort, och nu när jag åker på surfresa en vecka känns det verkligen perfekt att kunna känna sig superfin även utan smink. Jag känner mig som Bambi nu, haha. Jag gör dem hos MariaHouse Of Beauty Stockholm. De är utan tvekan bäst i stan!! Jag har faktiskt testat på några ställen nu, men då har fransarna fallit av fort, och framförallt har det känts som att mina egna fransar tar mycket stryk – och det vill man ju inte. Dessa problem finns inte alls nu, och jag är supernöjd! Följ House Of beauty Stockholm på instagram också! Där kommer ni säkert få se mig också 😉

Annons

Om ni också vill fixa fransarna hos bästa Maria så når ni henne på telefonnummer 08-21 39 90 eller mail [email protected]. Nu vet jag att Maria är väldigt bokad och populär, men ring och hälsa från mig så ska det säkert gå att lösa någon tid :}

  

Nu ska jag iväg till naprapaten, jag har nämligen fått ont i mitt knä igen :{ Pallar verkligen inte att detta blir ett issue i och med min surfresa nästa vecka. Önska mig lycka till!

Xx,

Amelie 

Kommentera

Laddar