Annons


TISDAGENS BOOTCAMP


Något som verkligen imponerar på mig är när folk övervinner känslan av att saker är jobbigt. Att man inte låter sig nedslås av exempelvis dåligt väder eller obekväma kläder eller blöta skor, utan kör på ändå. Exempelvis som mina tjejer i tisdags på mitt bootcamp FIT BY AMMIE IN THE PARK. Där vi för övrigt är inne på näst sista veckan:(

Annons

Trots regn emellanåt krigade tjejerna på. Så grymma! Jag tror att folk blir taggade av att träna i grupp, och utomhus. Hur är ni med sånt? Påverkas ni mycket av vädret, och har ni någon speciell väderlek där ni har mer eller mindre lätt för att ta er till gymmet eller ut och träna?

Det är klart att jag haft typ söndagar i soffan och regnet bara öst ned utanför fönstret, och man inte alls känner sig sugen. Inte alls. Men att ta sig ut under paraplyet och till slut komma in på gymmet, och väl där fullkomligt köra slut på sig själv – det är en så härlig känsla! När man visste att man hade kunnat följa sina impulser att ligga kvar i soffan bara pga lite regn, men faktiskt tog sig iväg. En sån liten larvig grej som vädret ska väl inte hindra oss att ta hand om oss själva och våra kroppar?

 

DSC_1003

 

Här berättar jag något för tjejerna och de lyssnar noga <3

 

DSC_1001

 

 

Såhär ser en riktig viking ut om händerna efter ett bättre träningspass i regnet!

 

DSC_0998 DSC_0997

 

Tjejerna fick köra skottkärran, minns ni den övningen från skolgården när man var liten? Tänk att man höll på med den så mycket när man var liten egentligen, bara för att det var kul. Haha, den är ju svinjobbig!

Kommentera

Laddar