Annons


TIPS PÅ TRÄNINGSPASS FRÅN FIT BY AMMIE IN THE PARK


Hej finaste! 

Jag har precis haft veckans första FIT BY AMMIE IN THE PARK. Vilket drag det var! Vi tar verkligen över Humlegården varje gång 😉

Jag tänkte dela med mig lite utav dagens upplägg. Det absolut bästa med mitt överfeta bootcamp är ju att alla pass kan göras när- och varsom! Så det är helt enkelt bara att köra, sno upplägget rakt av. Det finns inga ursäkter!

Annons

Börja med att springa i lugnt tempo i 10-15 min för att få upp värmen i kroppen lite. Sedan kör ni direkt 20 burpees. Och sen sätter ni igång!

Intervaller: 50 sek jobb/20 sek vila x 6

Ryggresningar

Enbenshöftlyft

Sidoplanka 

Sidocrunches

Armhävningar

 
Tänkte passa på att visa några bilder från gymmet där jag arbetar som Personlig tränare. Nu har jag privilegiet att vara fullbokad i månader, vilket är fantastiskt i ett yrke som PT. Men vill du göra en intresseanmälan för att tränas av mig är du välkommen att kontakta mig på [email protected]! Eller vilka andra frågor som helst såklart haha, jag älskar att prata med er <3

   

Leker runt lite i ringarna! 

Kommentera

Laddar