Annons


This Was Not Just Another Race


Som ni vet var jag iväg med adidas till Köpenhamn i helgen för att springa ADIDAS RUNNERS RACE COPENHAGEN 2016. 

Det bästa med helgen var att få chans att hänga med alla grymma som var med på resan, och att lära känna andra i samma bransch från andra delar av Norden. Som egenföretagare är sånt guld värt, det finns ju så sjukt mycket kul man kan göra tillsammans med andra drivna entreprenörer. 

Jag och min fina Sendi i våra vita outfits innan välkomstmiddagen i fredags. Vi alla hade likadana kläder, och vi skämtade om att vi såg ut som ett landslag alternativt en klass på skolresa 😉

Vi blev serverade en riktig fine dining-middag med endast nyttig mat. Långbord med alla möjliga sorters spännande rätter som kom in på löpande band. Samtidigt kom kocken in och förklarade vad allt var, vilket var tur för ibland var det ganska svårt att tyda haha. Mycket alger var det!

Sedan var det dags för Dagen D! När vi skulle springa loppet. Det har jag inte så mycket bilder ifrån som ni förstår. Fokus låg på en del annat än att fota, haha.

Annons

Här ovan har ni i alla fall Chrystelle och Emma, vilka skönjävlar!

Jag, min bästa vän och Tunis är här supernöjda och glada efter att ha tagit oss igenom loppet. Jag valde att springa den kortare rundan på 6 km eftersom jag ibland känner av att jag kan ha ont i knäna. Jag tog mig i mål på en tid jag är nöjd med, och hade sjukt kul under tiden.

Tack livet för ännu en rolig helg!

Kommentera

Laddar