Annons


THE SEXIEST CURVE ON YOUR BODY IS YOUR SMILE


Hej fina ni!

Förlåt för dålig uppdatering idag, men herregud vad ansträngande det är att flytta!! Ska berätta allt sen, jag är världens lyckligaste i världens finaste lägenhet (walk in closet, två balkonger och helt nybyggd?!) med världens finaste sambo. Nu ville jag mest kika in och prata lite ytliga saker 😉

Annons

Hälsa för mig är så många olika saker. Det handlar om att ta hand om sig själv både mentalt och fysiskt. Och något som får mig att må väldigt bra är att känna mig fin. Fräsch och hälsosam. Därför tycker jag om att gå till frisören, alltid ha rakade ben och då och då göra en ansiktsmask. En lyxvariant av detta är såklart att checka in på ett spa, äta en härlig frukost och unna sig en spabehandling.

En annan grej jag bara älskar är att ha fräscha tänder. Ett vitt leende känns så härligt, speciellt för mig som skrattar mycket 😉

Jag började använda min tandblekning från WhiteAmin för några dagar sedan. Blev jätteglad, det kom helt lägligt. Med en sjukt skonsam teknik bleks dina tänder, och du kan göra det hemma i vardagsrummet (samtidigt som du kollar på TV, duschar eller till och med städar haha).

Man ska helt enkelt trycka till skenorna efter ens egna tandrad, fylla den med krämen som följer med paketet och sedan bita ihop. Precis som på en klinik. Sedan låter du dem sitta inne, du kan bleka både över- och underrad samtidigt. Ha inne i 15 minuter, och sedan tar du ut och kan köra igen nästa dag. De säger själva att man ska se resultat efter två användningar, men jag kan säga att jag tyckte mig se ett uppfräschat resultat efter bara en användning. Nu har jag gjort tre gånger, och är väldigt spänd på att se hur resultatet kommer vara om ytterligare några stycken! WhiteAmin har massa andra bra produkter också, jag tänkte klicka hem tandblekningspennan också 🙂

Tycker ni också ska testa produkten. För glöm inte; a smile is a girls most beautiful accessoar. 😉 Och gissa vad det bästa är! Alla mina läsare får rabatt på produkten! Ni får hela 10% rabatt på köpet om ni anger koden ”Amelie” i kassan. Happy shopping!

Xx, Amelie

(null)

(null)

I love to feel fresh and to take care of myself and my body. I love to workout, and eat mostly good food (and sweets now & then;)). But one very important thing for me is to take care of my teeth. A white beautiful smile is my favorite accessoar 😉 All my readers can shop BeConfident & get 10% discount by using the code ”Amelie”. Happy shopping! Xx, Am

Kommentera

Laddar