Annons


The Ocean Is Where I Belong


Dagarna är så roliga här. Jag väljer verkligen att lägga min tid på positiv energi, och här är det mycket sådant. Vi är ett gäng på 11 personer som som ni vet är på en träningsresa i Spanien tillsammans. Närmare bestämt är vi på den jättestora träningsanläggningen Playitas som ligger på Fuerteventura

Annons

Här börjar vi varje dag med en morgonpromenad. Idag var det bara jag och Elin, och vi skulle såklart högst upp på bergstoppen. Hon är lika vild som jag haha! Faktum är att vi höll på att glida ned för berget flera gånger, tänkte lägga upp bilder på detta spektakel sen. Stay tuned..

Dagarna fortsätter sedan med mängder av träningspass som är valfria att hänga på, eller så slappar man bara vid poolen.

Sedan är det gemensam middag hela gänget. Igår blev det faktiskt ganska sent med en hel del cava, trots att det är en träningsresa. Det handlar om balans, det vet ni ju att jag brukar tjata om. Det är också så roligt att min mamma är med, vi hinner få ha kvalitetstid och ha roligt tillsammans. 

Alla har träningsvärk i hela kroppen konstant, haha. Alla får testa massa nya sporter (dykning på 30m djup!). Och jag har träffat den vackraste man jag (alla) har sett, haha! Spanjor såklart. Under mycket skratt wingade min killkompis igårkväll. Skönt att folk är lika gränslösa som jag ibland.

Det är en gemensam nämnare den här resan, alla skratt som gör att man får ont i magen. Och oj vad man mår bra av det.

Jag är så himla stolt över mig själv att jag lyckats arrangera en så lyckad resa. Men framför allt är jag så stolt över deltagarna, det är verkligen de som gör den här resan <3

Jag drar ju mest runt i träningskläder, men emellanåt sätter jag på mig något snyggare. Som den här klänningen från Mad Lady (adlink). SNACKA om att den smickrar kurvor. In och shoppa, kläderna är magiska! 

Hoppas ni har det bra, oavsett var i världen ni befinner er <3Vi hittade en alldeles magisk strand med en pir där vi fotograferade.
Klänningen jag bär finner ni här

Kommentera

Laddar