Annons


That’s what I call an ambitious Friday night.


Här är några bilder från min snapchat. Ni följer väl mig där? Uppdaterar sjukt flitigt! @Fit By Ammie heter jag även där, precis som på Instagram.

Min fredagkväll spenderades med jobb. Japp, så är det just nu. Dagarna är SPÄCKADE, och då är kvälls- och nattjobb inte helt ovanligt. 
Det är så stora grejer på gång just nu, projekt jag aldrig trodde jag skulle få chans att göra. Grejer som även NI kommer kunna vara en del av! Men då gäller det att jobba hårt. Jag kommer skriva ett inlägg om hur man lyckas och bäst kan göra karriär inom det man älskar och brinner för. Stay tuned!

Annons

Igår gick jag hem till mina föräldrar, en oas jag alltid flyr till när jag behöver komma ned i varv. Lagade först mat med mami, en nyttig måltid bestående av en typ av hemgjorda ”chicken nuggets”. Sedan slog jag mig ned vid datorn med betydligt mer onyttiga snacks, haha. Det var dags att slutföra hela två reportage för Shape Up. När man sätter ihop snygga plocksidor handlar allt om att scanna presskontorens bildbanker och matcha ihop grymma grejer i snygga färgskalor. 

Nu är det dags för ett kort pass på gymmet innan jobb på gymmet. Ska bli kul att träffa några av mina fina PT-klienter <3

 
   
 

Kommentera

Laddar