Annons


TAPAS I SPANIEN


I veckan besökte vi ju San Sebastian i Spanien, den stad som har mest guide michelin-stjärnor i hela världen. Det är ju rätt häftigt! Här åt vi den bästa tapas man antagligen kan hitta, och det mitt på gatstenen utanför. Fatta vilket drömhäng.

Annons

Har ätit så mycket god mat den här resan, helt fantastisk fisk här! Åt en tonfisk i fredags som kanske var min livs matorgasm, haha! Har dock blivit alldeles för mycket bröd, som sig bör i Frankrike 😉 Min stackars mage gör rätt ont. Så hemma får jag skrota baguetter ett tag nu haha!

Har dock druckit väldigt lite alkohol, precis som vanligt med andra ord. Jag vet att många släpper allt på semestern och bara går loco, men jag mår inte bra av för mycket alkohol och håller det då hellre till ett ganska litet intag. Men självklart har jag unnat mig ett glas vitt eller två till en grym middag, men drinkarna har jag undvikit. För det första njuter jag inte av det, jag vet hur det förstör min kropp, vilket gift det faktiskt är. Sedan en aspekt som jag kanske inte tänker så mycket på, men som kan vara värd att ha i bakhuvudet om man försöker gå ned i vikt – är att drinkar ofta innehåller väldigt mycket kalorier. Det är sjukt mycket socker i de där små rackarna! Ett glas vin njuter jag gärna av för att komplettera en god måltid eller ta ett glas bubbel på en AW är otroligt trevligt och gott, men att hälla i mig i mängder är ingenting för mig :} Självklart gör man som man själv vill, och vad som passar en själv.

Hur ser ni på det här med alkohol?
   
   
   
        
   

Kommentera

Laddar