Annons


Tack för uppvaktningen bästa Adidas!


Tack bästa tjejerna på Adidas för de fantastiska blommorna som budades på min födelsedag! En sådan enkel gest betyder massvis, och nu pryder de vackra (rosa – ofc) blommorna mitt marmorbord hemma <3

Annons

Nu längtar jag lite till helgen! Då tänkte jag fira min födelsedag hela helgen 😉 

Jag ville mest titta in och tacka er för att ni tittar in här varje dag. Och för all inspiration och motivation NI ger MIG. Det betyder massor <3 Jag ska bli bättre på att svara på era frågor och kommentarer. Ska bättra mig massvis. Ibland (rätt ofta) är det svårt bara att få ihop att blogga öht, tillsammans med alla andra tusen saker i livet. Hoppas ni förstår. Men det ska bli bättring! <3 Tack för att ni finns. Mina läsare är verkligen de mest genuina, fina läsarna som finns.

   
   
 

Kommentera

Laddar