Annons


Sydney, Du gör mig väldigt glad 


Hej Sydney, du gör mig väldigt glad! Trots jetlaggen från helvetet (!) och solexsem så älskar jag den här staden redan nu. Känns in i hjärtat att det var så rätt att flytta hit. 

Sån kul dag i fredags herregud!! Mötte upp två kompisar som också precis flyttat hit, och var på en båtfest hela dagen. På kvällen åkte jag dock hem och däckade, helt slut efter alla nya intryck och jetlag.

Annons

Har för övrigt somnat typ 21 varje kväll och vaknat 05. Haha så segt!! 


Ni ser ju själva. Tänk att jag ska få spendera vintern på en sånhär vacker plats. Nu i början är det väldigt mycket nytt, och jag har inte orkat uppdatera sociala medier så mycket eller ta så mycket bilder.

Jag fokuserar mest på att insupa hela den här staden och alla känslor. För det här är en kärlekshistoria utan dess like.

Kommentera

Laddar