Annons


Summer Goes On


Sommaren rullar på, och på något sätt har jag lyckats pricka in massa soldagar. Tack för det!! Svensk sommar är fantastisk och väl värd att njuta av när den är såhär.

Dock är jag splittrad när det gäller såna här mellanperioder. När kontor stänger igen och livet stannar upp. På sitt sätt är det ju svinskönt, men en del av mig gillar när det händer massvis av saker på samma gång. En del av min rastlösa personlighet, säkert.

Annons

De senaste dagarna har jag umgåtts mycket med min familj, och Dixie som jag fångade på bild 3. Jag bestämde mig också för att åka med en av mina bästa vänner Sofie ut på landet. Här har vi legat i varsin solstol, sovit länge, ätit bra mat och tränat. Så skönt!

Men snart är det slut på det. Imorgon åker jag nämligen till Visby med några riktigt härliga tjejer. Är sjukt peppad!

Xx,

Amelie 

Kommentera

Laddar