Annons


STRESSIG MEN ROLIG VARDAG


Hjälp vilka dagar just nu. Så mycket! Men det är väldigt roligt såklart :} Haft sjukt intensiva, men framförallt långa, dagar nu på senaste. Igår jobbade jag på gymmet från tidig morgon, sedan försökte jag klämma in lite möten samt egen träning. Jag tränade Andrea på eftermiddagen också, det kommer lite bilder från det sen. Tänkte även skriva ut passet vi körde, vad tror ni om det? Men det blev också som en timme terapi för min del, haha! Det slutade med att jag själv hoppade in och körde wallballs på tid och tog PB i både det ena och andra haha. Bästa sättet att bli av med aggressioner! Bästa att ha så fina klienter som blir som vänner.

Annons

DSC_1946

 

 

DSC_1944

Igår blev det ett helkroppspass i gymmet, försökte vara så effektiv som möjligt. Jag körde push press för att träna överkroppen.

 

DSC_1940 DSC_1937

Fick in lite stretch såklart. Hela outfiten är från STELLASPORTS för Adidas.

 

DSC_1923 DSC_1914

 

Och så mina älskade marklyft. Åh, världens bästa övning. Bara lite svår att få till, och framförallt så himla viktig att ha koll på korrekt teknik. Ta hjälp av en tränare när du börjar gå på marklyften.

Idag är ännu en hetsig dag. Ska iväg för en kund på gymmet nu, sedan träna själv och efter det har min pappa 60årsmottagning! Åh, älskade papi.

Efter ska jag faktiskt på en partybrunch, haha. Men inte för att festa, det är min vän Miss Inga som bjuder in till brunchen på Södra Teatern, där jag är med som ett av prisen i hans bingo. Haha! Så kul grej. Man kan vinna en PT-timme med mig :} Ha en kanonfin lördag!

Kommentera

Laddar