Annons


Startkit för nybörjare


Hej fina ni,

Det finns några grejer som är riktigt bra att investera i när man börjar träna på gym och/eller är sugen på att satsa på en mer hälsosam livsstil. Här kommer mina bästa tips.

 

10615615-1347644514-128042

 

1. Foam Roller

En foam roller borde alla ha hemma.

Annons

Man kan kalla det en sorts självbehandling, där du med hjälp av att rulla på den bland annat kan knåda ut stela och ömma muskler. En sjukt bra grej! Köp din egen på My Protein.

9950-001r_1

2. BCAA
Aminosyror, eller BCAA som det också kallas, är en väldigt vettig sak att köpa när du sätter igång och tränar på allvar. BCAA är ett tillskott som stimulerar proteinsyntesen, motverkar muskelnedbrytningen och främjar återhämtningen. Drick under träningen, eller under dagen. Den här är ett hett tips, smakar så otroligt gott!
superfruit-chia-seeds-750-g-58231-2495-13285-1-productbig


3. Chiafrön
Jag ÄLSKAR chiafrön, och det är något som jag alltid har hemma! Jag toppar alltifrån musli eller sallader med det, eller så gör jag chiapudding med det. Chiafrön innehåller massvis med omega 3, protein och fiber. Och mina favoriter är dessa!
114885-0162_1


4. En riktigt bra sport-BH
Den här är min absoluta favorit just nu. Älskar den! Här kan du köpa den!
5893_15. Proteinpulver

Det är viktigt att få i sig näring, och då speciellt protein för att främja återhämtningen efter ett träningspass. Protein bidrar nämligen till att bibehålla och öka muskelmassan. Att ha med en shaker i väskan med proteinpulver i, och sedan bara blanda med vatten direkt efter passet är väldigt smidigt. Ibland dricker jag till och med min proteinshake när jag sitter på motionscykeln och varvar ned efter styrketräningen! Detta proteinpulver är grymt, jag älskar vaniljsmaken!
strumpor


7. Bra strumpor
Det kanske kan tyckas en aning larvigt, men det här är en mycket viktigare detalj än vad vi ofta förstår för att få ut det bästa av träningspasset. Vi behöver ett par sköna strumpor som sitter där de ska, och andas ordentligt. Nike levererar som vanligt, spana in här 😉
226641-0029_1
8. Yogamatta
Jag älskar att ha min egen yogamatta! Jag använder den för min dagliga stretch hemma framför TVn, och de få gånger jag går på yoga känns det så mycket fräschare att ha sin egen att ta med. Den här har jag, supernöjd!
890873-0081_19. Skydd mot solen
Jag älskar verkligen kepsar just nu, har det hela tiden! Hittade den här när jag satt och kikade runt, och var tvungen att köpa den direkt. Älskar älskar älskar den! Perfekt i sommar när det ska sportas utomhus, eller på löpturer i solen.
901612-0046_7


10. Skydda dig mot fula valkar
Det här är något som alla som tränar på gym behöver äga. När vi håller i skivstänger, övar pullups eller svingar kettlebells är det förödande att inte bära handskar. Du kommer ha fula valkar som typ aldrig går bort, och i värsta fall få gå runt med blåsor i handflatorna alltför ofta. Så istället för det använder jag dessa, stabila sköna och snygga!
Kommentera

Laddar