Annons


Söndagsmys bland höstlöven


Värsta bildregnet! Min söndag har varit precis som jag tycker en höstsöndag ska vara. Jag vaknade upp pigg och fräsch, tog en lång mysfrukost framför Nyhetsmorgon, betat av mailen. På eftermiddagen tog jag och pappa en riktig långpromenad i skogen med hunden, sån kvalitetstid. Titta på färgerna överallt! Såna här höstdagar är man inte alltid bortskämd med – men när de kommer, oj så lycklig man blir.

Annons

Sedan drog jag faktiskt till SATS för ett spinningpass. Förr gick jag mycket på spinning, men har inte gjort det på många år när kärleken till styrketräningen tog över. Men jag kände för att verkligen kötta på idag, och svettas ur minsta lilla por på kroppen. Vilket jag gjorde!

Jag älskar också den instruktör som höll i passet. Jag har gått på hans pass emellanåt sedan jag började träna en gång i tiden. Så viktigt att det är rätt typ av musik och energi på dessa pass, annars blir jag lätt uttråkad av att sitta och cykla på samma ställe på en cykel som inte rör sig någonstans i en timme, haha. Men han drar på megahög house och bara skriker, älskar känslan!

Nu skakar benen sådär härligt, och jag ser fram emot en härlig söndagmiddag med mina föräldrar. Nu är det inte många helger till jag bor hemma, utan nu får jag snart min lägenhet – och den här lilla mellanlandningen i föräldrahemmet är snart slut. Så det gäller att mysa ordentligt nu.

Kram!

   
    
    
    

Kommentera

Laddar