Annons


Sista dagen i Kapan


Nu börjar det snart bli dags att åka hem. Usch vad ledsamt det känns. Även om jag älskar mitt liv hemma, så kommer jag sakna ihjäl mig efter värmen, ljudet av havet och vågorna och lugnet. Det här har faktiskt varit en av de bästa resorna i mitt liv. Totalt obekymrat. Helt okomplicerat.

Annons

Vi har gjort det vi vill. Sovit när vi vill. Tränat när vi vill. Ätit när vi vill. Skrattat när vi vill och varit tysta när vi vill.

Och ja, träningen som sagt. Vi har fått till någon form av träning varje dag. Imorgon är det resdag och då blir det vila. Kan vara bra, kroppen känns som att den behöver återhämtning. Vi har kört två helt galna benpass den här veckan. Jag är så stolt över oss. Efter en dag på stranden är man rätt seg, och man kommer in i ett varmt gym där AC:n funkar halvbra. Ändå har vi levererat!

Första benpasset gjorde att vi inte kunde resa eller sätta oss på flera dagar. Vi förstår inte vad det var som gjorde att det blev så! Antagligen att vi supersettade hela tiden, alltid höll högt tempo och gjorde määngder med utfallssteg. Bulgariska utfall, vanliga utfall och utfallsgång. Allt med sjukt tunga vikter.

Igår när vi skulle köra veckans andra rump-/benpass domnade rumpan bort redan efter första övningen, haha!

 

Kommer sakna att dra runt i bikini hela dagarna! Det är det enda vi haft på oss, olika bikinis (det kommer komma så mycket bilder – stay tuned!), sarong och träningskläder.

  
  

Vi har kommit försent till frukosten varje dag, så vi har ätit av det som funnits kvar. Det har blivit lite stekt ägg, massvis med färsk frukt och kaffe. MEN IDAG – vaknade vi tidigare och hann med den stora frukostbuffén. Yeey! Tror ni vi firade eller? 😉

 

Helt magiska stränder på Kap Verde. Helt vit sand och milslånga.

  

Nu är det dags för sista middagen i Kapan. Hörs sen <3

2 kommentarer

Laddar