Annons


Sickest Workout


Vilket träningspass idag! Jag mådde helt illa i drygt 1,5 timme efter, haha! Helt galet. En vän till mig håller högintensiva klasser, och det var andra gången jag var på det. Vi köttade på utav helvete, och även om passet bara var 45 min långt så räckte det gott och väl.

Annons

Vi alternerade mellan basövningar som benböj, armhävningar och fällkniven. Men det som verkligen fick mig att ta slut var den 10 minuter (!) långa finalen där vi jobbade thrusters och burpees. Vi kom upp över 100 reps var av övningarna. Fy fan vad jag mådde efter, haha.

Jag tog det dock försiktigt med hoppen, då det ömmar lite i mina knän just nu. Och jag är utav den bestämda uppfattningen att om kroppen säger ifrån så måste man lyssna.

Inför passet laddade jag upp med en bar från NU3 (adlink). Äter sällan bars, men när man ska köra ett så sjukt pass måste kroppen ha ordentligt med energi.

 

Här (adlink) kan ni köpa det jag använder mig av i kosttillskottsväg, skönhetsprodukter eller vad ni nu kan tänkas behöva för att unna er eller ta lite bättre hand om er själva.

 

 

1 kommentar

Laddar