Annons


SHOULDER WORKOUT


Hej!

Jag tänkte dela med mig av ett axelpass jag körde tidigare i veckan. Nu blir det inte så mycket träning på några dagar, ni känner säkert igen er i det. Men när ni är tillbaka på banan så tycker jag ni ska köra detta!

Annons

Snart är det ett nytt år, och det kantas alltid av massa olika känslor. Vad var bra förra året? Vad kan man förbättra? Jag kommer skriva mer om det när det närmar sig årsskiftet, jag kan nämligen tänka mig att många av era nyårslöften kommer handla om träning och hälsa :} Hur ska man tänka? Själv tror jag på att inte gå ut för hårt om man inte tränat så kontinuerligt förr. Då blir man en av de där som hetsar och gör gymmen smockade i januari och februari, för att sedan tröttna. Bättre att hitta balans, som med allt annat.

Jag själv känner mig sjukt peppad på 2015, i nummer 1 av CHIC så är ju dessutom jag med för första gången som deras hälsoprofil. Känns så himla kul, blir ett bra hälsoår för oss alla känner jag!

new-years-resolution

 

Mitt träningspass:

2 x 10 och 1 x 6 dips
3 x 10 Hantelpress supersetta med 3 x 10 lättare hantelpressar
4 x 10 stående flyes supersetta med 4 x 10 lättare sittande flyes
3 x 15 bänkpress
4 x 12 militärpress
3 x 10 framåtlutande på lutande bänk och göra flyes supersetta med 3 x 10 sidolyft
4 x 12 drag mot hakan med stång
4 x 10 lateral raise i maskin
3 x 10 pulldowns i maskin
3 x 10 shoulder press

 

 

Det var ett ganska långdraget pass, inget högt tempo där inte haha. Jag tänkte mest på när min pojkvän skulle sluta jobba, och vi skulle kunna åka hem och julfixa 😉 Men det gav ändå träningsvärk i delar av överkroppen!

FullSizeRender (5)

 

Jag bjuder på en formbild från passet. Nu efter juldagarna är nog magrutorna borta dock 😉

Vad är er favoritövning för överkroppen? Dela med er, behöver tips och inspo! <3

Kommentera

Laddar