Annons


SATURDAY HANG OUT


Jag hade en så fin lördag igår. Livet går ju som bekant upp och ned för oss alla, men igår kände jag mig verkligen glad. Tänk vad sol och vänner kan göra <3

Jag körde som sagt ett kort träningspass, men prioriterade att snabbt dra och möta upp Josefine för en lunch på Strandbryggan. Vi unnade oss varsitt glas vitt som vi avnjöt i solen.

Annons

   

Det fina vädret fortsatte och efter lite shopping mötte jag upp Julia för en middag på stan. Vi hamnade på Strandvägen 1 där vi såklart tog varsin av deras tonfisk. Jag har blivit tipsad om den vid många tillfällen, så var ju tvungen att testa. Och vilken dröm den var! Beställ den om ni får tillfälle. Sedan hamnade vi på någon sorts mellanfest, och hade helt enkelt en väldigt bra kväll i goda vänners lag. Det är inte var dag som den här lilla bönan tar sig ut i vimlet, och det känns onekligen idag haha!

  

Jag har känt mig omotiverad för träningen på senaste, säkert för att både kropp och knopp är lite utmattade. Så idag satte jag mig och skrev ned ett träningsschema som jag tänkte följa i några veckor. Jag kommer delge er det lite senare tänkte jag!

Xx,

Amelie 

Kommentera

Laddar