Annons


SAN FRANCISCO OM ETT DYGN!


Hej fina ni! Hoppas ni mår bra :}

Om lite mindre än ett dygn sitter jag på ett plan på väg till San Fransisco. Det ska bli enormt skönt att komma iväg till värmen, se vackra miljöer och bara njuta. Vi ska liksom bo på en vingård, förstår ni vad härligt!

Annons

Jag tycker det ska bli väldigt kul att komma till ett ställe som SF, hela Kalifornien är ju enormt hälsointresserade. Jag är nyfiken på alla ekologiska caféer, butiker, juicebarer och träningsställen. Vilket resmål kan passa mig bättre liksom!

Jag ska försöka leta upp en crossfitbox där borta, och se om jag kan hitta lite andra roliga träningsformer som inte finns i Sverige än. I övrigt tror jag det blir som det ofta blir när man är på resande fot. Mycket löpning och träning med egen kroppsvikt. Och hikes med utsikt över L.A’s vyer såklart! <3 Har någon av er varit i San Francisco? Har ni några supertips jag verkligen inte får missa? Tomorrow I travel all the way to San Francisco. Really looking forward to come to a little bit warmer place than Sweden right now 😉 And to see my sister off course!

I can’t wait to visit all the juice bars and organic restaurants. I think I will run a lot over there, and train without weights. Often when I travel I do things where I don’t need a gym, for example tabata intervals, situps, burpees and so on. And off course go hiking – I can’t wait! <3 Have you ever been in San Fransisco? Any tips?

dscn1776

IMG_0036

img-big

san-franc

OrganicRoots-foodday1-8-cropped-970x397

1 kommentar

Laddar