Annons


Ridiculously In Love With The World


Jag är hopplös, jag vet – men jag har redan börjat fundera på var jag ska resa nästa gång. Det finns så galet många fantastiska platser. What’s next? LA? Dubai? Bali? Eller rent av redan Ibiza Closing Party? Världen är för spännande för att bara sitta hemma och gå miste om den.

Annons

Hur fint är det här kitet? När jag bär det känner jag mig verkligen som Kim Kardashian. Snacka om smickrande för kurvorna! Passar lika bra till skyhöga klackar som till sneakers. Perfekt för mig som inte är en typisk ‘dress and heels’ kind of girl. Bär ju alltid sneakers eller Dr Martens 😉

Det jag älskar med det är också hur man kan styla det på olika sätt, som t.ex när jag bar toppen till tights och sliten skinnjacka. 

Vill ni köpa ett likadant, eller någon annan härlig blåsa till höstens fester – in direkt på Adrianas och shoppa! Jag funderar på att klicka hem den här godingen också. 

Ha en fin kväll mina favoriter!

Xx,

Amelie 

I samarbete med Adrianas

Kommentera

Laddar