Annons


RECENSION: MAGO HAIR


Hej finisar!!

Jag har haft en SÅ fin helg, bästa på länge. Solat massa, varit på två grIllhäng både fredag och lördag och nu kom jag just från ett par timmars häng på Strandbryggan. 10p av 10 😉

Men det var egentligen inte det jag ville berätta för er. För någon vecka sen var ju jag och satte in nya extensions. Jag har testat flera tekniker på diverse olika salonger vid det här laget, men jag kan med handen på hjärtat säga att det inte finns något som slår den här tekniken.

Annons

Anledningen till att jag för första början ville testa MAGO Hair var att mitt hår började bli så slitet, och jag ville försöka bygga upp mitt egna hår igen, men ville inte vara utan mina fantastiska lockar 😉 Och så var det en vän till mig som berättade om den här fantastiska tekniken. Den skulle med den här speciella tekniken vara enormt skonsam mot håret, det lät ju fantastiskt!

Så jag testade, och är så enormt nöjd. Det faktum att Simply Natural Mago Extensions inte använder några som helst kemiska produkter vid applicering gagnar alla och vår miljö. Och inte minst mitt hår, haha! Att använda metoder med värme och liksom bränna fast slingorna i sitt egna hår, tänk hur sjukt det är egentligen? Här används inget sånt!

OCH något som faktiskt spelar roll för någon som har såå mycket spring i benen som jag har haha, det går fort också!! På bara typ 1-1,5 h kan frisören sätta i ca 100-200 slingor Mago Hair. Har man dessutom förmånen att göra det hos trevligaste frisören i norra Europa så går det på ett kick! Bästaste Anna alltså, jag har typ aldrig litat på frisörer men denna tjej alltså, wow! Kommer söder kunna gå till någon annan.

Vill ni ha tag på en duktig och härlig frisör, så ringer ni AnnaSalong Forflex omedelbums.

_MG31821  _MG31849 _MG31860 _MG31861 _MG31862

Bilder: Pavel MairaSalong Forflex:

Ringvägen 70

118 61 Stockholm

Telefon: 08-702 22 18
E-Post: [email protected]

Kommentera

Laddar