Annons


RÄDDAREN I NÖDEN!


Hej bästa ni!

Har ni en bra söndag?

Bästa Julia kom som en ängel och RÄDDADE mitt stackars slitna ruffs till hår haha. Jag hade riktig panik, som säkert en del av er känner till är det ett jäkla meck att sköta ett blont hår. Då känns det ju väldigt bra att någon som själv är blond och har stenkoll på hur blonda hår reagerar och funkar ordnar med färg. Bästa Julia Engberg räddade mig haha. 

Annons

Hon fick sätta händerna i ett risigt, gult hår med en riktig rand till utväxt – och efter hade jag ett perfekt slingat blont hår med den exakta kalla färgen jag ville komma åt. Dessutom uppskattar jag genuina och trevliga människor, sånt betyder massor för mig när jag besöker en frisör. Och snacka om att Julia var precis det! En riktig kanontjej <3
   
   

Om ni också vill besöka denna rara hårgudinna så heter hon Julia Engberg och jobbar på HårbutikSt Eriksgatan, om ni vill boka tid gör ni det lättast på [email protected]

Hälsa från mig så ordnar hon tid kvickt till er 😉

@withjuliet @withjulietstyle #withjulietstyle

Kommentera

Laddar