Annons


PT-pass med min bästis


Jag ligger efter med blogginlägg, igen. Haha. Här är i alla fall en av mina absolut bästa vänner, som förtjänar en alldeles even presentation (och även har påpekat det ;)). Jag och Linn var och tränade för någon vecka sedan, och det blev ett riktigt PT-pass som jag körde med henne. Det blir ganska ofta det när jag kör med någon av mina vänner, jag går rätt lätt in i PT-rollen. Det verkar dock uppskattas, i alla fall efteråt 😉
Vi körde mycket med egen kroppsvikt, bland annat:

Annons

-Air squats i intervaller, 45 sek vila 30 sek x 8

– Bulgariska utfall, 10/ben x 4

– Crossing crunches (en av mina favoritmagövningar, se till att hålla ett bra tempo!)

– Superman, 30 sek x 5

   
    
  

  

Nu ska jag hitta någon att äta lunch med, ha en fin lördag vänner! <3 

Kommentera

Laddar