Annons


PROTTEPULVER & KALORIFRIA NUDLAR


Hej fina ni!

Häromdagen skrev jag ju om mina kosttillskott. Igår hämtade jag ut ett nytt paket från bästa Fitnessguru. Älskar att bära hem de där paketen, då vet man att man har något göttigt framför sig 😉

Annons

Jag hade beställt två olika proteinpulver. Ett casein i smak Double Chocolate, casein är det du kan använda som mellanmål eller närsomhelst. Jag beställde också ett vassleprotein i smaken Raspberry White Chocolate (så gott!), vilket är mest optimalt att använda direkt efter träning. När du har tränat är kroppen i behov av näring och protein för att kunna bygga upp sig igen, och kroppen tar upp vassle snabbare.

Jag fick också med en massa nudlar, helt kalorifria och fiberrika. Älskar dem! Om du känner för t.ex en lättare lunch, så brukar jag woka upp grönsaker och kyckling, blanda till en god sås och på slutet slänga ned ett paket nudlar. Så gott!

Har ni något prottepulver hemma? Har ni några tips på goda?

FullSizeRender (9)

1 kommentar

Laddar