Annons


Progress


Det är roligt att ta progressbilder, alltså att man tar bilder med jämna mellanrum för att se sin utveckling. Om man som jag tränar mycket är det lätt att bli lite blind, man ser inte sina egna framsteg. Jag tror att många tappar motivationen just av detta, att man tänker att man tränar och tränar och ingenting händer. Det är med största sannolikhet inte sant! Ta bilder med några månaders mellanrum, och försök få till ungefär samma ljus och vinklar på bilderna. Där kommer du se att det visst händer saker, oavsett om ditt mål är att lägga på dig i vikt, gå ned några kilo, blir starkare/mer muskulös.

Annons

Och ser du inte så mycket förändring på dessa bilder så är inte det heller någon fara. Se det då bara som ett kanontillfälle att ta tag i saken, gör lite småjusteringar vad gäller kosten och chocka kroppen med lite nya träningsformer och/eller övningar. Ibland är det bara det lilla som behövs för att det ska börja hända något!

Jag tog bilden längst ned igår, och då var det roligt att hitta den här gamla bilden och kunna jämföra. Här ser jag plötsligt utveckling, och att all träning då jag verkligen vågat ta i under hösten gett resultat! Även om det bara är ungefär 3 månader mellan bilderna. Och så mycket i min kost har jag nog inte ändrat egentligen, jag har nog till och med ätit mer. Det är när man vågar börja lyfta tungt som det händer grejer!

FullSizeRender (15)

augusti -14

 

FullSizeRender (16)

november -14

 

 

Kommentera

Laddar