Annons


PREPP INFÖR FLYTT & SANSLÖS TRÄNINGSVÄRK


Godmorgon!

Hur mår ni? Vad ska ni göra idag, får ni in någon träning eller kör ni vilodag? Kom ihåg att vilodagar är otroligt viktiga! Det är något jag insett alltmer sedan jag började kör mycket styrketräning. För att musklerna ska kunna växa och utvecklas är vila och sömn enormt viktigt. Jag har exempelvis ganska ofta huvudvärk, och jag försöker komma ihåg att allt i kroppen på något sätt påverkar varandra – och huvudvärk med jämna mellanrum kan vara ett tecken på att kroppen inte är tillräckligt avslappnad mentalt. Och det många nog inte riktigt tänker på är att förutsättningen för optimal muskelutveckling blir kraftigt nedsatt om man övertränar eller stressar. Så tänk på det :}

Annons

Igår vaknade jag tidigt, kröp upp när det fortfarande var mörkt ute och åt frukost och drack en kopp té. Sedan unnade jag mig faktiskt att att somna om en stund efter frukost. Enormt skön helgkänsla att kunna somna om på det sättet!

IMG_8823

Efter detta kände jag mig redo för att ta mig till gymmet för ett benpass. Jag tyckte att det tog väldigt lång tid och inte var så effektivt. Rätt låg puls osv, något som berodde på att jag gärna varvade seten med att snacka skit med min pojkvän och bästa kompis som båda var på gymmet, haha. Men trots detta har jag sån sjuk träningsvärk idag! Härligt! Jag supersetade t.ex mina squats, vilka blev ganska många set, med att gå i sidled med ett gummiband mellan fötterna. Satan vad det bränner i rumpmusklerna på sidorna!

IMG_8850

 

Jag körde i min superfina keps från bästa Nstore. De har broderat mitt namn på ena sidan av kepsen, det om något är väl swag! 😉 Ni kan också brodera en personlig text eller ert namn på kepsarna, kolla in det. Älskar hela den grejen!! Idag ska vi börja preppa för vår flytt, dags att fixa flyttkartonger. Go go go!

Kommentera

Laddar