Annons


Practise Makes Perfect


Min helg har bestått av mycket träning, precis som sig bör. Igår tränade jag med några vänner, och var sedan med på en workshop för att lära sig stå fritt på händer. Ni ser lite bilder här nedan. Sjukt kul att göra något annorlunda, jag tänkte att den minikursen inte skulle vara speciellt jobbig. Men satan vad det tar på axlar och armar att stå på händer från och till i nästan en timmes tid, haha!

Annons

På kvällen mötte jag upp tjejerna och firade Louise som har fyllt 25, men jag blev inte speciellt sen. Men mysigt med lite vin och tjejsnack <3
Idag har jag tränat med Cecilia, så effektivt och skönt pass! Känner dock att kroppen måste vila lite, men vem vill slänga in vilodagar när träning är det roligaste man vet 😉 Den här veckan ska jag planera in lite vilodagar, det är ju faktiskt superviktigt om man vill nå resultat.

Nu har jag varit ute och gått med min bästa vän i hela världen, mina föräldrars hund Dixie. Vi tar alltid vår traditionsenliga söndagsrunda. Nu ska jag sätta mig och klippa lite Youtube åt er (ni följer väl?) och sen ska jag sova tidigt. 

Den här veckan kommer jag att berätta en väldigt stor grej för er, så ni vet. <3

Xx,

Amelie Kommentera

Laddar