Annons


Permanent Eyeliner


I torsdags var jag på Care of Soho och träffade bästa Soile. Det är lustigt hur vissa verkligen blir som vänner, jag har många gånger besökt Soile som gjort mig vacker vid många tillfällen. Även min goda vän Anna som äger salongen Forflex, som alltid är fantastisk när hon sätter händerna i mitt hår.

Annons

I torsdags var det alltså dags igen, denna gång för att göra permanent eyeliner. Jag hade inte ens hunnit reflektera över att jag kanske borde vara nervös, men precis när jag skulle stiga in på salongen insåg jag vad jag skulle göra. Precis som vanligt blev jag lugn direkt när jag träffade Soile.

Det är alltid så mysigt att komma till salongen och träffa bästa Soile.Ledsen för extremt ocharmiga bilder, haha. Såhär såg det alltså ut innan.

Anledningen till att jag ville göra detta är att känna mig fräsch och se ”pigg” ut även utan smink. Superviktigt att det skulle se naturligt ut dock.Och såhär ser det ut efter. Märker redan hur EXTREMT skönt det är! Kommer ju typ inte behöva sminka mig alls på vardagar, det här ramar in ögat så fint.

Om ni också vill testa behandlingen, så når ni Soile på:

Soile Holmström

Ringvägen 70, Stockholm 

Tidsbokning: 070-4245594

Eller så klickar ni på länken här för att boka direkt.

Inlägget är i samarbete med Care Of Soho.

1 kommentar

Laddar