Annons


OMELETT OCH MINDRE NYTTIG PWO


Imorse var det riktigt kämpigt att komma ur sängen. Jag kom hem ganska sent igår efter träning, och var uppe i varv och kunde inte riktigt komma till ro att gå och lägga mig. Så är det ibland!

Jag tänkte bara visa min lunch igår, jag gjorde en riktigt drömmig omelett med wokgrönsaker i och massa kryddor. Till det blev det en proteinshake för att bli mätt. På eftermiddagen laddade jag upp med lite gottis, för sedan vankades legday 😉 Hur laddar ni upp inför ett tungt benpass? Riskakor är ju poppis, många drar t.o.m på ett rejält lager Nutella. Har ni någon speciell favorit bland alla sorters PWO man kan hitta på? 😉

Annons

DSC_1645DSC_1643

Jag hade en lite jobbig dag igår. Vet inte riktigt varför, ibland känns allt bara lite jobbigt – som att det går emot en. Ni känner säkert igen känslan, och den är helt okej. Kvällen räddades av att jag hängde med Hanna, en av mina bästa vänner. Idag är en bättre dag. Nu ska jag iväg på ett riktigt spännande möte, kommer berätta sen!

Xx, Amelie

Kommentera

Laddar