Annons


Om att tänka positivt & peppa julen


Något jag jobbar med nu är att inte deppa ihop på grund av hösten. Tyvärr påverkas jag mycket utav vädret och mörkret, jag är helt otroligt trött nu. Men det här är något jag försöker att inte fokusera alltför mycket på. Jag vet att det alltid blir lite såhär några veckor under hösten, precis som jag vet att vi kommer igenom det.

Annons

Istället försöker jag fokusera på bra grejer, min nya lägenhet, att jag har ett jobb som jag älskar och att det närmar sig jul. Där peppar min syrra väldigt mycket, hon älskar julen, och får mörkret att nästan kännas lite mysigt. Titta bara på vilka fina pepparkaksmuffins hon fick till igår 😉

 
Från min Snapchat:  FitByAmmie

Jag håller också på att sätta lite nya träningsmål, som jag ska berätta mer om sen. Det är ett bra sätt för mig att orka med mörkret, att sätta tydliga mål att uppnå – då känns det som att man har något att jobba för och fokusera på.

  
Linne: H&M

Just nu står jag på stairmastern på ett av gymmen där jag jobbar. Lyxen med att jobba på gym (eller flera stycken haha) är att man alltid kan få till träning i pauser. Man har liksom inget att skylla på. Nu kör jag en halvtimmes cardio, och i eftermiddag blir det styrka en kortis.

Nu kör vi!

1 kommentar

Laddar