Annons


Nytt typ av ljus


Lite annorlunda redigering på bilderna än ni kanske är vana vid, vad tycker ni? I like it! Var nämligen med Lollo igår, hon är så himla duktig på att fotografera. Hon ska få lära mig mer.

Vi gick kring Kungsholmen, en himla skön promenad trots att jag klätt mig lite kallt. Sen jobbade jag några timmar på gymmet, och åkte sedan hem och åt japansk mat som min syrra svängt ihop. Mums!

Annons

Haft en fantastisk helg, hittat på massa roliga saker hela tiden. Gått långa promenader i solen, brunchat, varit på gymmet en gång, ätit torskrygg med kikärtsmos, skrattat och umgåtts med folk jag älskar. I lördags var vi ute och firade en tjejkompis, tänkte visa lite bilder från det sen trots att det inte är så träningsrelaterat 😉

Nu är det ny vecka som gäller, måndag nu kör vi!

   
    
 

Kommentera

Laddar