Annons


NYA GODSAKER I NECESSÄREN


Jag håller på att ladda upp med lite inlägg att förinställa till er. Snart sitter jag ju på en långflight, så det kan ta lite tid innan jag har tillgång till internet igen. Men mig gör det inte så mycket, jag ska försöka stänga av så mycket som möjligt den här semestern och bara njuta på plats i värmen. Men blogginlägg kan ni absolut vänta er, ska visa hur det går att hålla igång träningen på semestern. Förhoppningsvis kan ni bli lite inspirerade :}

Annons

Jag ville visa vad för fin julklapp jag fick från Make Up Store. Jag blev så enormt glad! Helt fantastiska produkter, och jag älskar att känna att sminket jag använder verkligen håller hög kvalitet.

DSC_0030

William som jobbar på MUS, som också skickade paketet, är så härlig. Ibland stöter man på människor fulla av positiv energi, älskar sånt!!

DSC_0027

 

Det var produkter från Make Up Stores vårkollektion, Passionate, Oceanutopia, Colorit.. Jag blev otroligt inspirerad av att experimentera lite mer med smink än vad jag brukar göra. Och alla nyanser fick en att längta så enormt mycket till vår, sommar, värme. Och en rejäl solbränna såklart. De här godbitarna följer självklart med till Thai… 😉

Kommentera

Laddar