Annons


Ny vecka nya möjligheter!


Hej måndag!

Man är ju alltid lite trött på måndagar, ni känner säkert igen er.. Men känner mig ändå peppad, en ny vecka är alltid nya möjligheter att ha en lite bättre vecka än förra veckan, sköta sig ännu lite bättre med träningen och tagga till ännu lite mer!

Annons

Igår drog jag till gymmet för att rensa tankarna lite. Först blev det en liten prommis dit, höstigt men inte riktigt den fina delen av hösten. Utan det var mest grått och blåsigt. Så det var skönt att komma in i värmen på gymmet! Älskar känslan när man slår upp dörrarna till ”sitt” gym, hör den dunkande musiken och ser alla svettiga glada människor. En av de bästa känslorna jag vet!

Jag började med lite cardio, och blandade lite olika konditionsmaskiner i ungefär 25 minuter. Efter körde jag armar, både biceps och triceps. Älskar att lyfta så tungt jag bara pallar. Igår bestod passet utav;

– bicepcurl med hantlar 3 x 10

supersettat med 3 x 10 lägre vikter

– tricepspress bakom huvudet med viktplatta

– bicepcurl med stång 3 x 12

– biceps hammercurl . Rep, lågt fäste. 3 x 10

 

FullSizeRender (3)

 

Jag övade även på handstående en hel del som ni ser 😉 Ska öva en massa på kroppskontroll framöver. Sedan kom jag hem, så testade vi att laga lax i folie. Tryckte ned massa tomat, purjolök, paprika och oliver och toppade med massa kryddor. Vitlökspeppar, citronpeppar och salt.

 

 

FullSizeRender (4)

 

Nu har jag ätit stekt ägg och så lite nudlar som jag snodde från en kompis här som inhandlats på thaien nära jobbet, känner att min mage inte riktigt är van vid sånt här till lunch. Heej ont i magen haha! Hoppas det lägger sig snart.. Är ni känsliga för sån lite fetare mat?

Hörs lite senare!

XX,

Amelie

 

2 kommentarer

Laddar