Annons


NY AMBASSADÖR FÖR OLYMPUS SVERIGE


Som jag nämnde förut skulle jag ju berätta en så rolig nyhet för er.

Jag är så otroligt glad, stolt och peppad över det här samarbetet. Jag har fått äran att bli en av Olympus nya ambassadörer! Det känns fantastiskt roligt. För mig som bara blir alltmer fotointresserad, och lär mig mer och mer och bara suger åt mig all kunskap jag kan, så känns det jätteroligt och viktigt att faktiskt kunna fota med bra kvalitet. 

Annons

Och nu får jag möjlighet att arbeta tillsammans med självaste Olympus. Jag kommer utvärdera och berätta mer om deras kameror allt eftersom, stay tuned 😉 Jag var på besök på Olympus huvudkontor igår och träffade grymma Charlotte (ni vet när man bara klickar med vissa och skrattar ett helt möte igenom? Så var det här:)) och hon visade mig en undervattenskamera! Den ska såklart med till Biarritz!

Wiee, jag är orimligt peppad. Ni kommer såklart också få vara med på den här resan, det kommer säkerligen bli mycket roliga projekt som även mina fina bloggläsare kommer kunna vara involverade i :}

Tills dess tycker jag ni ska likea OlympusFacebook och instagram, där ni som lättast håller er uppdaterade. Stor kram!

  

Kommentera

Laddar