Annons


NU KOMMER: årsresumen!


Hej bloggisar,

 

Jag tänkte göra en liten årsresumé, inte en lång en men en kortare variant. Det här året har varit helt extremt omvälvande på så många sätt, och jag har haft upp- och nedgångar och utvecklats enormt som människa. Faktiskt gjort en riktig helomvändning som människa.

Annons

För det var någonstans här det vände på allvar. Jag har alltid varit intresserad av träning och hälsa, och varit en riktig sporttjej sen jag va liten. Men det var i år jag bytte ut mina high heels och lösfransarna mot mina Nikes och verkligen fann kärleken med styrketräningen. Den här årsresumén kommer främst fokuseras på min hälsoresa, men också på lite annat.

image

Jan – april: Jag landade i Sthlm efter helt galna veckor i Miami tillsammans med en av mina bästa vänner Faye. Vi hade firat nyår på en ö i Miami som heter Star Island, där det bara ligger några få hus, men man måste passera en kontroll med bommar och vakter bara för att få komma in på området. Där ligger de dyraste husen i hela Miami, och den natten kom vi överens om att vad som händer i det där huset på Star Island definitivt stannar där….

Jag kom hem och började så smått träffa min kille. Han hade precis kommit ur ett annat förhållande, och det har tärt på mig. Jag är aldrig svartsjuk, vi vet var vi har varandra till 200% och vi vet att vi ska vara med varandra forever. Och varför skulle han kolla på andra tjejer när han har mig 😉 Men att det bott någon annan i lägenheten där jag ganska kort efter mig har stört mig många gånger under det här året.
Jag var verkligen inte alls ute efter ett förhållande, och hade nog gärna härjat runt som singel och blivit utbjuden på många dater i månaden ett tag till. Men jag kunde aldrig riktigt släppa den där mannen med de snälla ögonen och rufsiga håret.
Här började jag alltmer strukturera upp min träning på gymmet. Jag började träna alltmer isolerade muskelgrupper, och började lite spontant följa något sorts träningsschema. Jag gick fortfarande på vissa gruppträningspass, men det blev allt längre mellan de passen…

image
Maj – september:
Den första maj flyttade jag in hos min kille, och det var dags att hyra ut min lägenhet och spendera sommaren ihop. Vi besökte både Ibiza och Cannes för mycket sol, god mat och vackra solnedgångar vid stranden. Hemma i Bromma som är så extremt vackert på sommaren tog jag långa morgonpromenader utmed vattnet. Jag började även träna mer pass inne i gymmet med pojkvännen, och han fick mig att våga ta i och inte mesa med vikterna. Det är också viktigt att tänka på tekniken när man tränar tungt, och detta fick vi tid att slipa på när båda var mycket lediga.
FullSizeRender (1)
IMG_0402
Sept – dec:
Hösten var speciell för mig. Den har gått upp och ned, och känts väldigt lång och mörk. Det här var nog den sämre delen av 2014 för mig. Det som gav mig energi och glädje många gånger förutom min överjordiskt stöttande kille var träningen. Jag har tillbringat mycket tid med Emmi, som också delar mitt intresse för träning. En fantastisk människa jag lärt känna under hösten är också Hanna, en riktig träningstok som inspirerar mig varje dag. Att många gånger i veckan spendera tid på gymmet med massa av sina fina vänner och leverera succépass efter succépass är så enormt motiverande och roligt!
IMG_2412
IMG_2253
IMG_2398
Och sen så startade jag bloggy såklart <3 Bland det bästa det här året, och jag ser verkligen fram emot att utveckla den tillsammans med er.
Jag hoppas på ett ännu bättre år nästa år, och känner att det här verkligen är mitt år. Längtar och ser fram emot det!!
FullSizeRender (3)
IMG_2582
Kommentera

Laddar