Annons


NU BLIR JAG PT!


10941121_789855467756211_8127062143647915735_n

Nu kan jag äntligen berätta den största nyheten på länge för er! Jag börjar äntligen arbeta som Personlig tränare och Kostrådgivare på Crossfit Södermalm. Efter att ha haft ett enormt stort intresse kring träning, kost och hälsa i många år så är jag nu så enormt glad att få möjlighet att arbeta med detta. Sommaren närmar er, och om ni vill ta chansen att komma i superform så ska ni kontakta mig! Jag kommer finnas tillgänglig dygnet runt för era frågor, ha sms-kontakt om val av kost, och få riktiga proffstips kring allt som har med träning och er hälsa att göra :} Boka mig gör ni via http://pt365.onlinebooq.se och ange AmeliePT när ni bokar. Eller så mailar ni bara mig på [email protected] eller här i DM. Ihhh det här ska bli så kul, nu kör vi!!

Annons

PS: Imorgon blir bättre bloggning, jag lovar. Jag saknar er :}

I can finally tell you about the biggest news in a very long time! I will start working as a Personal trainer and Nutritious coach at Crossfit Södermalm. Here you can book me as your own Personal trainer! Just write AmeliePT when you book your PT session. Let me help you to get in your best shape ever. Xx, Am

3 kommentarer

Laddar