Annons


No matter how you feel, get up, dress up & never give up


Nu gasar vi sista veckan innan jul! Jag har inte införskaffat en enda julklapp – VAD LYCKAT! Den här helgen måste precis allt hända, så tror jag alla känner. Hetsens helg! Och det enda jag vill göra är att sova i 5 dygn, antagligen mer, för att komma i fas energimässigt.

Annons

Men istället; no matter how you feel, get up, dress up & never give up.

Det här gäller ALLTID. Vi är så fruktansvärt priviligierade, och även om jag helst velat ligga kvar i sängen och deppa pga att solen inte visar sig öht just nu och att det är kallt så motarbetar jag de här känslorna numera. Det finns liksom ingen anledning att tycka synd om sig själv. Istället bokade jag tid för att få fina naglar, och känna mig lite julfin, unnade mig en power nap och går till gymmet och kör lite cardio och sånt jag kan göra trots att min nacke är kaos.

Jag bestämmer mig helt enkelt för att göra det här till en bra dag. Till en bra helg faktiskt. För den är full av roliga grejer! Imorgon ska vi fira fina Emelie som fyller 32. Tjejmiddag med de 25 stökigaste tjejerna i Stockholm! Blir nog trist…….

   
  

Något jag också gör när jag känner mig helt energilös är att dricka min älskade NOCCO. Stegen till gymmet idag var extremt tunga, men jag klunkade min NOCCO, och levererade sedan bra jäkla cardio. Och tror ni inte jag mår tusen gånger bättre nu? Jodå!!

Ha en fin kväll nu hjärtan! <3

Kommentera

Laddar