Annons


//nikki beach//


Här kommer ett litet bildregn från Marbella. Igår var det lördag och den spenderade vi på beach cluben Nikki Beach. Vilket drag det var! Så härligt att spendera en dag i solen med massa bra tjej- och killkompisar.

Annons

Idag var det dags att åka hem. Någonting jag absolut inte hade lust med, haha. Jag kommer sakna stranden, palmerna, hela Marbella och hamnen. Att lämna vår juniorsvit på Marbellas finaste hotell känns också sådär. Välkommen tillbaka till verkligheten. Och min lilla skokartong till lägenhet i Vasastan, haha. Som jag dock älskar. Ska bli skönt att komma till ro lite. Vara hemma iaf några dagar 😉

Det är skönt också att landa i lite rutiner. Vi har fått till några få, men bra träningspass på hotellgymmet. Men kosten har varit oregelbunden, och mycket skitmat. Så nu är det back to routines. Jag älskar ju i själva verket att äta nyttigt. Min kropp mår kasst annars. Jag går runt med konstant ont i magen. Så idag var sista dagen med skit, och avslutade gjorde jag med en grande finale i form av mackor och en halv påse nachochips som kommit i ett matbud och stod vid min dörr. Haha damnit!

Jag är så glad att jag får chans att resa så mycket i mitt jobb. Att få åka iväg, plåtas, göra samarbeten med mina sociala medie-kanaler osv. Se vackra platser och träffa intressanta människor. Jag är otroligt lyckligt lottad!

Godnattkram,

Amelie 


Kommentera

Laddar